Verrutop syylän hoito

SYYLÄT

Ikävä vaiva ja mitä tehdä jos niistä ei pääse eroon kotikonstein apteekista saatavilla tuotteilla?


Syylä (verruca vulgaris) on papilloomaviruksen aiheuttama hyvälaatuinen ihokasvain. Sitä esiintyy useimmiten jalkaterissä tai käsissä. Syylä voi joissain tapauksissa ulottua juurineen syvälle ihoon ja silloin se on kipeä. Se voi tarttua välittömästi kosketuksesta tai välillisesti esimerkiksi liikunta- tai pesutilojen lattioilta. Syylät on syytä hoitaa aina ajoissa pois jotta vältyttäisiin suuremmilta tartunnoilta ja pitkiltä hoito-ajoilta. Pikainen hoito on myös aiheellista etteivät syylät kerää ympärilleen kovettumia ja aiheuta sitä kautta painepiikkejä jalkapohjiin. Jos syyläkudos aiheuttaa kipua opimme helposti erilaisia tapoja kävellä, jotka voivat jatkossa vaikuttaa esimerkiksi muihin alaraajojen niveliin.

Jos kamppailet syylien kanssa, meiltä saat apua taistoon ammattilaisten tuotteilla. Meillä on käytössä ulkoisena syylänhoitona Verrutop® liuosta ja se on CE merkitty lääketieteellinen tuote ja hoitajana toimii jalkaterapeutti Sanna Viitasaari.

Hoitoon kuuluu syyläkudoksen poisto, jonka jälkeen verrutop aine imeytetään syyläalueelle. Tyypillisesti tavallisten syylien hoitoon vaaditaan yleensä noin 1-3 hoitokertaa ja vaikeiden syylien 1-5 kertaa.

Lue aiheesta lisää blogistamme: ww.haaganhieronta.com/blogi/