Hinnasto

Jalkaterapia hinnasto

Jalkahoito 60 min

Sisältää: Jalkakylvyn, Kovettumien/känsien poiston, Kynsien ohennuksen ja lyhennyksen, rasvaushieronnan ja tarvittaessa omahoidon ohjauksen.

Huomaathan että meiltä saat varattua eläkeläisalennuksella palvelun nimeltä terveydenhoidollinen jalkojenhoito 60 min, joka vastaa sisällöltään tätä hoitoa. Eläkeläisalennus on voimassa klo 8-13 välisenä aikana, jolloin eläkeläisille hinta on 65 euroa.

70€

Vaativien jalkojen kokonaisvaltainen hoito 90 min

Sisältää: Jalkakylvyn, paksuuntuneiden sienikynsien hoidon, kovettumien/känsien poiston, kynsien ohennuksen ja lyhennyksen, rasvaushieronnan ja tarvittaessa omahoidon ohjauksen.

100

Täsmähoidot

Pika-aika kynsien lyhennykseen 10-15min

Pika-aika kynsien lyhennykseen 10-15min. (Huom: Tämä aika soveltuu pitkille kynsille, jotka eivät ole paksuuntuneet. Jos kynsissä on paksuuntumaa kannattaa niiden hoitoon varata vähintään 30min aika. Jos olet epävarma ajan suhteen kannattaa ottaa mieluummin pidempi aika.)

30€

Kynsien hoito 30 min

Paksuuntuneen kynnen ohennus ja lyhennys. (Jos kaikkien varpaiden kynnet vaativat ohennusta, varaa Terveydenhoidollinen jalkojenhoito 60min aika)

50€

Kovettuman/ känsän poisto 30 min

Yksittäisten känsien tai kovettuma-alueen poisto.

50€

Kynsisienen hoito 45min

Sis. kynnen ohennuksen ja siistimisen sekä omanhoidon ohjeistuksen. Hoitoalue max. 3 varpaankynttä. (Jos kaikkien varpaiden kynnet vaativat ohennusta, varaa Terveydenhoidollinen jalkojenhoito 60min aika)

60€

Podofix sisäänkasvaneen kynnen hoito 45min

Ensimmäinen käynti. Sisäänkasvaneen kynnen leikkaus, tarvittaessa ohennus ja siistiminen. Kynnen ja ihon eristäminen kuitukankaalla ja podofix kynnen oikaisuliuskan kiinnittäminen kynnen pintaan.

80€

Podofix jatkokäynti max. 30min

Jatkokäynti kynnen oikaisuhoitoon. Sisältää vanhan liuskan poiston ja kynnen siistimisen sekä uuden liuskan kiinnittämisen. Hoidontarve arvioidaan käynnillä yksilöllisesti ja voidaan toistaa niin monta kertaa kun on tarpeellista.


60 €

Verrutop® syylän 1.hoitokerta max. 30 min

Sisältää: Syyläkudoksen poiston ja Verrutop® syylienhoitoliuos ampullin ja sen imeyttämisen syylä alueelle sekä jatkohoito ohjeet.

70€

Verrutop® syylän jatkohoidot max. 30min

Jatkohoitoaika kahden viikon sisällä ensimmäisestä käynnistä.

Sisältää: Syyläkudoksen poiston ja Verrutop® syylienhoitoliuos ampullin ja sen imeyttämisen syylä alueelle.

60€

Varvasortoosi 45 min

Yksilöllisesti valmistettu varpaiden oikaisija tai suoja. Materiaali on silikonia, joka on hygieninen ja ihoystävällinen sekä helppo pitää puhtaana. Usein käytetään esimerkiksi vaivaisenluun oikaisuun tai suojaamaan ihoa varpaanväliin ilmestyvältä känsältä.

60€ + materiaalit 10-50€

Yksilöllinen jalkaterapia

Yksilöllinen jalkaterapia 60 min

Jalkojen kiputilat, vammat, erilaiset jalkavaivat kuten esim. vaivaisenluu tai

vasaravarpaat.

Sisältää: Hoidontarpeen arvion, vaivaan liittyvän tutkimisen, hoitosuunnitelman ja ajan puitteissa mahdollisen hoidon sekä tarvittaessa harjoitusohjelman laatimisen ja ohjauksen. Voit kirjoittaa lisätietoihin varausta tehdessäsi mikä on hoitoon tulon syy.

70€

Yksilöllinen jalkaterapia jatkokäynti 30 min

Sisältää: Harjoiteohjelman uusiminen, jatkohoito. Huomaathan että tämä hoito ei ole ensikäynti. Tämä hoitoaika varataan usein kun jalkaterapeutin kanssa on sovittu jatkohoidosta.

50€

Yksilölliset pohjalliset

Yksilölliset elementtipohjalliset

Hinta sisältää ensikäynnin 60 min, jossa tehdään alaraajojen tutkimukset pohjallisia varten, sekä sovituskäynnin 30 min.

Pohjallisissa on 3 kk takuuaika, jolloin pohjalliseen on mahdollista tehdä muutostöitä maksutta.

HUOM! Ota käynnille mukaan kengät joihin haluat että pohjalliset tehdään.

180€/pari


Emme valitettavasti tee kotikäyntejä.


Eläkeläisille ja alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille 5 euron alennus (arkisin klo 8-14) kaikista normaalihintaisista hoidoista.

Maksu kortilla tai käteisellä sekä ePassin hyvinvointiedulla.

Mikäli ette pääse tulemaan teille varattuna aikana, aika peruttava viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Perumatta jätetystä hoitoajasta peritään hinnaston mukainen täysi maksu.

Jos haluatte perua, vaihtaa tai tiedustella teille varattua aikaa, voitte soittaa tai laittaa viestin meille numeroon 040 161 4554 tai sähköpostia osoitteeseen info@haaganhieronta.com.

Hinnasto 5.9.2022 alkaen. Voimassa toistaiseksi.

Ajanvaraus alla olevasta linkistä tai p.040 161 4554 tai 045 220 9888