Palvelut

Palvelut
 

Tältä sivulta löydät tarkemmat tiedot palveluistamme.


Pohjalliset


Teemme Haagan Jalkaterapiassa elementtipohjallisia. Pohjallisilla voidaan hoitaa erilaisia alaraajojen kiputiloja esimerkiksi madaltunutta sisäkaarta, vaivaisenluita tai jäykistynyttä 1. varpaan tyviniveltä. Pohjallisilla voidaan myös tasata painetta ja ohjata jalkaterän toimintaa. Voit varata  itsellesi ajan meille pohjallistarpeen arviointiin. Pohjallishoidon kanssa ohjaamme usein harjoitteita alaraajoille, jotka tukevat hoitoa.
Ortoosit


Ortooseja eli varpaan oikaisijoita valmistamme yksilöllisesti silikoni massasta. Ortooseja käytetään vaivaisenluun ja vasaravarpaiden oikaisuhoitoon sekä suojaamaan ihoa esimerkiksi känsiltä. Ortoosin valmistukseen meiltä löytyy oma aika, jonka voit varata jos mietit ortoosin hankkimista.
Podofix


Podofix kynnenoikaisu hoito on menetelmä, jolla voidaan oikaista kuperaa sisäänpäin kasvavaa kynttä. Liuska liimataan kynnen päälle ja sen sisällä oleva rautalanka kiristetään, jolloin liuska vetää kynttä hitaasti suoremmaksi. Hoito voidaan toistaa niin monta kertaa kuin on tarpeellista. Liuska pysyy usein noin kuukauden. Kuukauden päähän varataan seuranta-aika, jossa mahdollisesti kiinnitetään uusi liuska. Ajanvarauskalenterista löytyy oma aika podofix kynnen oikaisulle.
Verrutop syylän hoito


Verrutop syylän hoito ampulli voidaan joko laittaa muun jalkojenhoidon yhteydessä tai sen voi varata omana palvelunaan jossei muulle jalkojenhoidolle ole tarvetta. Verrutop ampulli imeytetään syylä kohtaan. Verrutop kuivattaa ja kutistaa syylää. Usein verrutop toimii parhaiten sarjahoitona, joka kannattaa varata kahden viikon sisään ensimmäisestä käynnistä. Ajanvarauskalenterista löytyy oma palvelu, jonka voit varata jos haluat verrutop syylänhoidon tai et ole ihan varma onko ihomuutos jalassa känsä vai syylä. Tarkempaa tietoa syylistä löydät täältä.
Känsän poisto


 Känsä on paineesta ja hankauksesta aiheutuva kovettuma nappula. Känsä voi olla kivulias. Meillä on erillinen oma aika känsän poistoon, jos muita jalkojenhoidollisia tarpeita ei ole. Känsän poiston yhteydessä usein asiakkaan kanssa mietitään mistä se voi johtua ja mitä ratkaisuja siihen olisi ettei känsä syntyisi alueelle uudelleen.