Ajanvaraus

Jalkaterapeutti lomailee 13.6.-10.7.24. Jalkaterapeutti vastaa puhelimeen taas loman jälkeen. Tekstiviestejä, vastaajaviestejä ja sähköpostia voi jättää ja vastaamme niihin loman jälkeen.

Haagan Jalkaterapia muuttaa ja toimii 10.7 lähtien osoitteessa Pronssitie 4. Vanhasta toimipaikasta kävelee uuteen noin 5 minuuttia. 


Ohjeet verkkoajanvaraukseen :

Valitse ensin valikosta toimipiste: 
Haagan Jalkaterapia ja sen jälkeen haluamasi palvelu. 
 

Voit tehdä varauksen myös puhelimitse numerosta: 040 161 4554. Emme pysty vastaamaan puhelimeen hoitotilanteen aikana. Soitamme kuitenkin mahdollisimman pian takaisin.

Mistä tiedän minkälaisen ajan varaan itselleni?

Jos olet epävarma siitä minkä pituinen aika sinun tulisi varata palvelumme nimeltä jalkahoito on 60 min aika, joka sopii useimmille asiakkaille ensikäynniksi. Lisätiedot kohtaan pystyt kirjoittamaan tarkemman kuvauksen vaivastasi tai toiveistasi. Hoito räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja jos vaiva vaatii jatkohoitoa siitä keskustellaan ensikäynnillä.

 Jos kaipaat jonkin pienemmän yksittäisen vaivan hoitoa, esim. vain paksuntuneen kynnen ohennuksen tai kynsien lyhentämisen valitse 30min aika. Jos kynnet eivät ole paksuntuneet riittää pelkkien kynsien lyhentämiseen 15min aika.

90min aika vaativien jalkojen hoitoon esim. todella paksuuntuneet kynnet, sienikynnet, huomattavasti kovettumia. 90min hoitoaikoja ei aina valmiiksi näy nettiajanvarauksessa paljoa ja niitä varatessa voi soittaa meille ja kysellä sopivia aikoja.

(Jos et löydä kalenterista sopivaa aikaa pidemmälle käynnille tai et tiedä minkälaista aikaa pitäisi varata voit soittaa p. 040 161 4554 ja katsotaan teille yhdessä sopiva aika.)

 Peruuttamattomista tai alle 24h varauksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme 100% hoidon hinnasta.


 
Ajan voit perua sähköpostiin tulleen peruutuslinkin kautta, sähköpostitse info@haaganjalkaterapia.fi tai laittamalla viestiä tai soittamalla numeroon 040 161 4554 ja jättämällä vastaajaan viestin jos emme heti pääse vastaamaan puhelimeen. 


Emme valitettavasti tee kotikäyntejä. 


Palveluiden hinnat ja kuvaukset löydät täältä.

Lämpimästi tervetuloa meille hoitoihin!