Ajanvaraus

Ohjeet verkkoajanvaraukseen :

Valitse ensin valikosta toimipiste: 
Haagan Jalkaterapia ja sen jälkeen haluamasi palvelu. Painamalla kohtaa kaikki palvelut ja sen jälkeen kohtaa näytä enemmän saat näkyviin kaikki palvelumme. Kalenteriin tulee näkyviin vapaat ajat valitulle palvelulle.
 

Voit tehdä varauksen myös puhelimitse numerosta: 040 161 4554. Emme pysty vastaamaan puhelimeen hoitotilanteiden aikana. Soitamme kuitenkin mahdollisimman pian takaisin.

Mistä tiedän minkälaisen ajan varaan itselleni?

Jos olet epävarma siitä minkä pituinen aika sinun tulisi varata 60min jalkojenhoito sopii useimmille asiakkaista ensikäynniksi. Hoito räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja jos vaiva vaatii jatkohoitoa siitä keskustellaan ensikäynnillä.

 Jos kaipaat jonkin pienemmän yksittäisen vaivan hoitoa, esim. vain paksuntuneen kynnen ohennuksen tai kynsien lyhentämisen valitse 30min aika. Jos kynnet eivät ole paksuntuneet riittää pelkkien kynsien lyhentämiseen 15min aika.

90min aika vaativien jalkojen hoitoon esim. todella paksuuntuneet kynnet, sienikynnet, huomattavasti kovettumia.

(Jos et löydä kalenterista sopivaa aikaa pidemmälle käynnille tai et tiedä minkälaista aikaa pitäisi varata voit soittaa p. 040 161 4554 ja katsotaan teille yhdessä sopiva aika.)

 Peruuttamattomista tai alle 24h varauksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme 100% hoidon hinnasta.

Emme valitettavasti tee kotikäyntejä. 

.

Palveluiden hinnat ja kuvaukset löydät täältä.