Asiakaspalautteet

Arvonnan voitto osui kohdalleni ja varasin ajan Sannalle. Hoito oli erittäin miellyttävä ja asiantunteva. Sain apua myös alkavaan vaivaisen luuhun silikonimuotilla , jonka hän muotoili juuri minun varpaiden väliin sopivaksi Hoitolasta löytyy ihania tuotteita jalkojen kotihoitoon.Myös vegaanisia tuotteita kasvojen , vartalon ja hiusten hoitoon Suosittelen lämpimästi.

-Pirjo Bres

Lokakuu 2020


Sanna hoiti viime talvena lapseni syylän. Vuosien kotihoitokierre loppui siihen. Kiitos Sanna!! Suosittelen hoitamaan syylät ammattilaisella, helppoa ja säästyy paljolta!

-Nimetön

Syyskuu 2020

Sain Haagan Jalkaterapiasta Sannalta todella asiantuntevaa ja mukavaa palvelua! Jo ensimmäisestä käynnistä oli tosi paljon apua omiin jalkavaivoihini joita ei osattu muualla ratkaista. Voin suositella kaikille joilla on minkäänlaisia kiputiloja tai muita jalkoihin liittyviä ongelmia.


-Teresa Vuoksenranta

23. syyskuuta 2020


Voitin FB arvonnassa 3*60 min hoitoa. Kävin Mirkalla 2 kertaa hieronnassa ja aivan loistava hieroja. Miellyttävä paikka ja hyvät julkiset yhteydeyt. Suosittelen myös jalkahoitajaa.


-Pirjo Viitasaari

16. kesäkuuta 2020