Asiaa jaloista ja terveydestä. Tervetuloa seuraamaan!

27.09.2020

Lämmin syksyinen tervehdys kaikille ja tervetuloa seuraamaan meidän blogia. Blogiin kerämäämme tietoa jalkojen terveydestä ja hoidosta. Saat vinkkejä ja ohjeita esim. omahoitoon kotona, mitä pitää ottaa huomioon jalkojen hoidossa eri sairauksien kanssa? Miten vuoden ajat vaikuttaa jalkoihin? Teemme myös kirjoituksia asiakkaiden toiveiden mukaan esim. ikääntyneiden tai urheilijoiden jalkojenhoito.

Jalkojen terveydestä kirjoittaa jalkojen asiantuntija, Sanna Viitasaari. Sanna on jalkaterapeutti (AMK) ja on jo vuoden verran auttanut asiakkaitamme monenlaisten vaivojen kanssa.  Olen usealta asiakkaalta kuullut että he aristelevat jalkojensa näyttämistä toisille ja se on ihan tavallista. Sanna on nähnyt ja hoitanut kaiken näköisiä- ja kokoisia jalkoja. Meille voit siis tulla ilman jännitystä, Sanna auttaa mielellään sinua jalkojesi hoidossa. Palveluista löydät monipuoliset jalkojenhoito- ja terapiapalvelut, lisäksi meillä on myynnissä laadukaat jalkojenhoitotuotteet.

Sanna on saanut kovasti kiitosta ja palautetta ammattitaidostaan ja hyvästä palvelusta, tässä erään asiakkaan palaute viime viikolla:

Sain Haagan Jalkaterapiasta Sannalta todella asiantuntevaa ja mukavaa palvelua! Jo ensimmäisestä käynnistä oli tosi paljon apua omiin jalkavaivoihini joita ei osattu muualla ratkaista. Voin suositella kaikille joilla on minkäänlaisia kiputiloja tai muita jalkoihin liittyviä ongelmia.


Aurinkoisin syysterveisin, Anette Mäki