Seniori iltapäivä

Ohjelmaa ja palveluja senioreille!

25.5 on viimeinen seniori iltapäivä ennen kesätaukoa! Ilmoitamme jatkosta lähempänä syksyä. 

Seniori iltapäivien tarkoitus on tarjota ohjelmaa tukemaan seniorien hyvinvointia.

Seniori iltapäivä pidetään aina parittomien viikkojen torstaina. Toukokuusta lähtien ryhmäliikunta tuokioiden osallistumismaksu on viisi euroa.

 klo 13-15 (viikot 3,5,7 jne). 

Tarjoamme vaihtuvaa ohjelmaa ja otamme toiveita vastaan. Otamme jumppatuokioissa huomioon eri tasoiset liikkujat, jotta saisimme järjestettyä kaikille mieluisan terveysliikunta hetken. Tarjolla myös kahvia ja teetä.


Viikko 19: 11.5.23 Fysioterapeutin pitämä jumppatuokio klo 13.30-14. Osallistumismaksu viisi euroa.

Viikko 21: 25.5.23 Jalkaterapeutin pitämä jalkajumppa tuokio. Osallistumismaksu viisi euroa.

seniori iltapäivissä muun ohjelman ohella on tarjolla myös kynsien lyhennystä ilman erillistä ajanvarausta. Kynsien lyhennys on tarkoitettu vanhemmille ihmisille, jotka eivät kykene itse lyhentämään kynsiään esimerkiksi huonon näön vuoksi.

 Muiden kynsivaivojen hoitoon kuten paksuuntuneiden kynsien ohennukseen suosittelemme varaamaan erillisen ajan sillä tämä kynsien lyhennys on tarkoitettu ainoastaan lyhentämiseen eikä muuhun kynsien hoitoon. Kynsien lyhennyksen hinta seniori iltapäivissä on 20 euroa ja aikaa varataan noin 15 minuuttia. 

Päivitämme ohjelmaa ja mahdollisia muutoksia aikatauluissa tänne sekä facebook sivuillamme.

Lisätietoa saat meiltä puhelimitse numerosta 040 161 4554.

Laitetaan yhdessä hyvää kiertoon, kerrothan tapahtumasta myös naapurin mummolle tai papalle joka ei nettiä käytä. Moni heistä on yksin ja tämänkaltaiset tapahtumat voivat tuoda paljon sisältöä ja iloa heille! Kiitos avusta!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!